Elevii claselor terminale de la Liceul Tehnologic Marmaţia şi-au luat rămas bun de la anii de liceu

Elevii claselor terminale de la Liceul Tehnologic Marmaţia şi-au luat rămas bun, la sfârşitul săptămânii trecute, de la anii de liceu. Într-un cadru festiv şi cu cei apropiaţi alături, elevii au trecut într-o nouă etapă a vieţii şi au ajuns tot mai aproape de examenul maturităţii. 

Însoţiţi de dascăli, părinţi, fraţi şi prieteni, elevii claselor terminale s-au aliniat în curtea şcolii. În deschiderea festivităţii, conducerea unităţii de învăţământ le-a urat succes pe mai departe.
 „Mă bucur că sunteţi atât de mulţi, ca niciodată atât de mulţi şi atât de frumoşi. Vreau să vă felicit, vreau să mă bucur alături de voi de faptul că aţi reuşit să parcurgeţi o etapă extrem de importantă a vieţii voastre, o etapă de care sper că vă veţi aminti întotdeauna cu plăcere indiferent care vor fi rezultatele de la vară. Felicitări, succes la bacalaureat şi înainte de bacalaureat să dea Dumnezeu să vă realizaţi în viaţă şi să vă simţiţi împliniţi”, le-a transmis elevilor Vasile Mih, directorul Liceului Tehnologic Marmaţia.
Elevii din clasa a XI-a H au pregătit pentru colegii lor mai mari cu un an un moment inedit. Ajutaţi de instrumentele muzicale, aceştia le-au dedicat câteva melodii de final de liceu, prin care au reuşit să-i sensibilizeze.
După festivitatea din curtea şcolii, elevii s-au reîntors în sălile de clasă unde au rememorat momentele frumoase petrecute în cei patru ani.
Sursa: Maramedia.ro

Avizier

Autentificare