MARMATIA CROSS - 23.09.2023 SIGHETU MARMATIEI

Primăria Municipiului Sighetu Marmației aderă  la inițiativa Comisiei Europene și marchează în perioada 23-30 septembrie Săptămâna Europeană a Sportului (SES) pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la beneficiile practicii sportive și ale activității fizice regulate. 

La nivelul municipiului Sighetu Marmației ,în organizarea Clubului Sportiv Municipal se organizează o serie de activități sportive sub mottoul  #BeActive.

Săptămâna Europeană a Sportului la Sighet este centrată în jurul a două teme, care să atragă toate categoriile de public : sport înaer liber și sport în cluburi sportive.

Astfel în perioada 23-30 septembrie, printer evenimentele desfășurate în cadrul săptămânii sportului se numără: competiții de fotbal, baschet, atletism, volei, tenis de masă. Activitățile propuse de voluntarii și partenerii CSM Sighetu Marmației sunt dedicate tuturor categoriilor de vârstă.

 

Competențe pentru viitor

Ziua Cooperării Interreg este aproape, iar programul România-Ucraina 2014-2020 este pregătit să o celebreze. Anul acesta este vorba despre #CompetențePentruViitor și prezentarea rezultatelor proiectelor noastre transfrontaliere!

Programul Operațional Comun România-Ucraina se alătură misiunii Anului European al Competențelor de a promova investiții eficiente și incluzive care să permită tinerilor de pe piața forței de muncă să prospere și să acceseze noi oportunități în actualul peisaj economic european în continuă schimbare.

Citește mai departe:Competențe pentru viitor

Romanian Science Festival revine cu cea de-a doua ediție la Sighetu Marmației

Peste 200 de elevi, profesori și studenți din Sighetu Marmației și împrejurimi pregătesc un festival de științe în Parcul Central pe data de 17 septembrie 2023!

Elevii și studenții din Sighetu Marmației lucrează de trei săptămâni în mediul online alături de profesorii lor coordonatori și un grup de oameni de știință și profesioniști din diaspora academică și din țară pentru a construi ateliere științifice la care publicul va putea asista și participa pe data de 17 septembrie 2023 începând cu ora 11:00.

Citește mai departe:Romanian Science Festival revine cu cea de-a doua ediție la Sighetu Marmației

Avizier

Autentificare