Seminar lansare proiect - Top Management V-NV

Asociația Română de Consiliere și Sprijin în parteneriat cu Inspectoratul Județean Timiș, Colegiul Național Bănățean – Timișoara și Liceul Tehnologic  Marmația  - Sighetu  Marmației  lansează proiectul:

Top Management V-NV- Firme de exercițiu pentru accesul elevilor la poziții de top management, cercetare și inovare în viața profesională” POSDRU/175/2.1/5/149792

Acest proiect este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară nr.2 ”Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii”, Domeniul major de intervenție 2. l „ Tranziția de la școală la viața activă".

Durata    de   implementare    a   proiectului    este   de    10   de   luni   în   perioada   20.03.2015 - 31. 12.2015. Valoarea totală a proiectului este de 5.712.130,00 lei, din care 4.918.303,87 lei valoarea nerambursabilă acordată din Fondul Social European și 679.583,53 lei  valoarea nerambursabilă acordată din Bugetul Național.

Proiectul vizează creșterea capacității elevilor cu rezultate academice bune și  foarte  bune  din regiunile Vest si Nord Vest de a se integra pe piața muncii în poziții manageriale de top sau în cercetare și inovare.

Ne propunem:

-       Să consiliem și să instruim în domeniul  carierei 500 de elevi  din regiunile Vest si Nord Vest cu rezultate școlare foarte bune.

-       Să implicăm, 200 de elevi din cele două regiuni, în dezvoltarea  propriilor  competențe necesare accesului în poziții de  top  management  sau  în  companii  specializate  în cercetare și inovare în cadrul activității profesionale.

-       Să inițiem și să dezvoltăm 100 de Firme de exercițiu în domeniul managementului, cercetării și inovării.

-       Să facilităm contactul direct a 100 de elevi cu rezultate foarte bune, cu companii de top, multinaționale în cadrul unui program reciproc de schimb de experiență.

 

 

Seminarul de lansare a proiectului va avea loc sâmbătă 16 mai 2015, ora 10 la Liceul Tehnologic Marmația din Sighetu Marmației, str. General Mociulschi, nr. 17-19.

 

 

 Agenda-Seminar-lansare-Sighet

 Comunicat-lansare-seminarTM.pdf

 Invitatie-seminar-lansare-Sighet.pdf

 

Avizier

Autentificare