Promovare Liceul Tehnologic Marmatia - 2022

Economic, Liceul Tehnologic Marmatia

Comerț, Profesională, Liceul Tehnologic Marmatia

Comerț, învățământ liceal, Liceul Tehnologic Marmatia

Mecanic auto, Profesional, Liceul Tehnologic Marmatia

Protecția mediului, Liceul Tehnologic Marmatia

Textile, Liceul Tehnologic Marmatia

Alimentație publică, Liceul Tehnologic Marmatia

Turism, Invatamant liceal, Liceul Tehnologic Marmatia

Turism si alimentatie, Profesional, Liceul Tehnologic Marmatia

Turism, Profesional, Liceul Tehnologic Marmatia

Electronică și automatizări, Invatamant liceal, Liceul Tehnologic Marmatia

Ziua Națională a Meseriilor - 11 martie 2022, Ediția a II-a

Prin Legea nr. 66/2019 publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 311 din 22 aprilie 2019, ziua de 11 martie este instituită ca „Ziua Națională a Meseriilor”. Ministerul Educației, inspectoratele școlare, instituțiile de învățământ, precum și Parlamentul, Președinția României, Guvernul, celelalte autorități ale administrației publice centrale și locale organizează, cu ocazia Zilei Naționale a Meseriilor, evenimente educaționale pentru promovarea învățământului profesional și tehnic, precum și a meseriilor.

În conformitate cu articolul 2 din legea de mai sus, perioada de 30 de zile calendaristice anterioare Zilei Naționale a Meseriilor, Ministerul Educației, inspectoratele școlare și instituțiile de învățământ organizează, în parteneriat cu operatorii economici interesați, campanii de comunicare publică pentru promovarea învățământului profesional și tehnic, precum și a meseriilor.

La nivelul județului Maramureș, în perioada 7 – 11 martie 2022, este prevăzută Campania de promovare a învățământului profesional, intitulată „Meseria face diferența”, în care unitățile de învățământ care au ofertă educațională pentru învățământul profesional, inclusiv DUAL au planificate activități de promovare, cu respectarea strictă a legislației și a măsurilor de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

 

Citește mai departe:Ziua Națională a Meseriilor - 11 martie 2022, Ediția a II-a

Avizier

Autentificare